Marokko ADVENTURE

 

Klik på billedet herunder og bliv overbevist

 

 

Rejsen køres 100% på landeveje, dog undtaget de steder hvor vi kommer til vejarbejde. Ture i ørkenen og i High Atlas vælges ved tilmelding. Rejsen er på ca. 2700-3000km.

Rejsen er tæt pakket med kilometer og eventyrlige oplevelser på to hjul. Vi vover at påstå at ingen tilbyder en rejse til Marokko med flere køreoplevelser end du kan få på denne tur.

 

Turen skal være det abslolut bedste du kan købe, derfor sætter vi en begrænsning på maksimum 12 deltagere. Turen gennemføres ved 8 tilmeldinger.

 

På vore Marokko-rejser har vi virkelig tænkt: ADVENTURE, dog med alt forberedt til dig som deltager. Som deltager skal du blot slappe af og nyde rejsen helt og fuldt, vi har på forhånd klaret alt for dig. Du kommer hjem med en oplevelse for livet. Storslåede bjerglandskaber, frodige oaser, enorme øde og golde ørkener, fantastiske sanddyner og kulturkontraster du sikkert ikke har set tidligere. Vi er ret sikre på at du kommer hjem med så mange indtryk at du ikke kan huske dem alle. Fysisk træt bliver du sikkert også.

 

Hvem har ikke lyst til et rigtigt rejse-eventyr? Alt for ofte bliver det ved tanken og ønsket. Det er svært, dyrt, kræver masser af planlægning og måske er jeg alligevel ikke ham, der vil give sig i kast med fremmede grænsekontroller og en helt anderledes kultur og sprog man ikke forstår.

 

Alt dette klarer vi for dig, og det er ikke dyrt.

 

Nedenfor ses de forskellige muligheder for tilvalg, fotos fra turen, samt video. 

Marokko byder på store oplevelser, som man nødvendigvis skal udenfor Europa for at få. Både i form af den anderledes kultur og en helt enestående storslået natur, der veksler mellem frodige områder og endeløse ørkenlandskaber, der strækker sig over hundredvis af kilometer. Foruden naturligvis de fantastiske sanddyner og de enorme områder i Høje Atlas.

 

Du vil opleve denne verden i Afrikas nordlige del som meget imødekommende, ihvertfald når vi skal beskrive befolkningen. Disse skønne mennesker får dig til at føle dig velkommen. De tager dog ikke hensyn til at udlændinge følger noget så besynderligt som færdselsregler. Trafikken er særpræget kaotisk på sin helt egen rolige måde. Du lærer hurtigt at begå dig, og mange lærer endda at synes om det.

 

De voldsomme bjergmassiver, Atlas, og de endeløse stenørkner giver nogle naturoplevelser du aldrig vil glemme. De kan synes fjendtlige og man undrer sig over hvordan mennesker lever der, men dette fuldender din oplevelse på dette fantastiske eventyr på motorcykel.

 

Du bliver tilbudt udflugter på kamel, samt selvfølgelig offroad kørsel på enduromaskiner for alle der har lyst til dette. Der er arrangeret dagture med forudgående grundig instruktion i kørsel i sanddyner. 

 

Vi inkluderer ikke besøg i storbyer. 

 

Bortset fra overnatning i cashbas og oaser, som i sig selv er en stor oplevelse, er alle hoteller af standard ** - ****. 

 

Tag med os på denne fantastiske tur og oplev på egen krop at Marokko "går i blodet" og du får lyst til at komme igen.

 

 

(A) pris 0,00€

(B) pris 1.290,00€ Inkluderet: 2x lufthavnstransfer, 2x færgebilletter, guide, 10x morgenmad, 10x aftensmad, 10x frokost. 

 

Gå til kalender

 

Arrangeres også på bestilling. Minimum deltagerantal er 10 personer.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© biketravelspain.com 2016

Llamar

E-mail